COLUMNS

Alles onder één dak

Alles onder één dak

Zo, voor de meesten is de vakantie weer voorbij en gaan we uitgerust en vol goede moed aan het werk of op een andere manier genieten van het leven. Ook bij ons begint alles volop te draaien in september.

Naast het adviseren, beheren we vele verzekeringen en andere financiële producten voor onze klanten. Vele klanten hebben op dit gebied alles bij ons ondergebracht. Als onafhankelijk adviseur op het gebied van verzekeringen, uitvaart en hypotheken doen we zaken met zeer veel aanbieders die op de Nederlandse markt actief zijn.

Verschillende aanbieders

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk dat een klant van ons de verzekeringen heeft bij Nationale Nederlanden en ASR, de uitvaart bij Yarden, zijn bankzaken gaan via de RegioBank en de hypotheek is ondergebracht bij Aegon. Je leest het,veel van onze klanten hebben maar één aanspreekpunt voor al hun financiële producten. Super gemakkelijk, overzichtelijk en vertrouwd.

Eén overzicht

Wij vinden dit heel gewoon, net zoals je gas en elektra bij één aanbieder hebt en je internet, tv en telefoon bij één hebt. Waarom moeilijk als het makkelijk kan. Online op één overzicht al je financiële producten, geen overlappingen en vaak ook nog goedkoper.

Ook een beter overzicht van uw eigen financiële producten?

Alles nog niet bij één? Zoek alles bij elkaar en wij zorgen ervoor dat er overzicht komt in je administratie en adviseren je over eventuele hiaten of overlappingen. Het is tegenwoordig simpel om direct over te stappen. Je hoeft zelf niets te doen, wij regelen alles. Dit is het voordeel van een onafhankelijke adviseur die een breed palet aan financiële producten aanbied.

De online autoverzekeraar, de rechtstreekse aanbieder van een particulier verzekeringspakket of de bank die steeds meer kantoren sluit kunnen je het niet zo makkelijk maken zoals wij het wel kunnen.

Alles onder één dak

Alles onder één dak, wij helpen je er, net zoals andere onafhankelijke adviseurs, graag mee!

Nieuwsgierig geworden?

Hoe dan ook, wij laten u gewoon bepalen hoe en wanneer wij u te woord kunnen staan!

Team Dijkstra staat voor u klaar!

Afspreken?

Een persoonlijk en
vrijblijvend gesprek
aanvragen?

Bellen?

Liever telefonisch?
contact met ons
opnemen?

Appje sturen?

Handig en snel!
Stuur een berichtje
via WhatsApp:

Vragen?

Stel hier vragen of plan de
route naar ons kantoor
in Leeuwarden

  • Altijd 100% onafhankelijk
  • Wij nemen u al het werk uit handen

  • Wij vergelijken premies en voorwaarden

  • Uw vraagbaak bij financiële zaken

Ook uw Zelfstandige Adviseur van RegioBank in Leeuwarden

Al 100 jaar RegioBank waar u zelf bepaalt hoe uw geldzaken geregeld wordt.