Dure energie

Er wordt veel over gesproken, de nota’s die we krijgen van het energiebedrijf zijn weer behoorlijk gestegen. Naast een hogere inkoopprijs voor gas en elektriciteit is vooral de overheid hier schuldig aan, middels zo langzamerhand absurd hoge belastingheffingen over energie. Den Haag lacht maar de burger en het bedrijfsleven zuchten onder deze steeds hoger wordende last.

Verduurzaming

Verduurzaming, Nederland voorop met het klimaatbeleid. Prachtige idealen, vooral nu het verkiezingstijd is wordt hier volop op ingezet. En natuurlijk, het is ook belangrijk om een gezonde aarde te houden waarop we nog lang goed op kunnen leven. Dat ga ik echt niet bestrijden. Alleen wordt dit mooie streven voor de meesten haast onbetaalbaar en gaat de kwaliteit van het leven op andere vlakken er hard op achteruit.

Globaal probleem

Samen met de rest van de wereld dit oppakken is veel beter. Waarom hier in Nederland een minieme verbetering terwijl in het overgrote deel van de wereld het probleem alleen maar groter wordt. Waar niemand het over heeft maar wat een zeer grote factor is, is het aantal mensen op onze planeet en vooral wat er jaarlijks bijkomt. Al deze mensen consumeren en als je per jaar een paar procent klimaatverbetering hebt wordt dit direct teniet gedaan door de groei van de wereldbevolking. Het probleem is niet een Nederlands probleem, het is een globaal probleem.

Steentje bijdragen

Natuurlijk moeten wij ons steentje bijdragen maar als de rest van de wereld niets doet dan is dat steentje niks waard en wordt de burger in Nederland onevenredig (financieel) gestraft voor de vervuiling van een ander. Nederland staat niet onder een glazen bol.

Hou het betaalbaar

Verduurzamen ja, maar houdt het betaalbaar. Kernenergie bijvoorbeeld, in de jaren 80 een vies woord maar met de kennis van nu een relatief veilige vorm van energie én goedkoop en niet afhankelijk van wind en zon.

Nieuwsgierig geworden?

Hoe dan ook, wij laten u gewoon bepalen hoe en wanneer wij u te woord kunnen staan!

Team Dijkstra staat voor u klaar!

Afspreken?

Een persoonlijk en
vrijblijvend gesprek
aanvragen?

Bellen?

Liever telefonisch?
contact met ons
opnemen?

Appje sturen?

Handig en snel!
Stuur een berichtje
via WhatsApp:

Vragen?

Stel hier vragen of plan de
route naar ons kantoor
in Leeuwarden

  • Altijd 100% onafhankelijk
  • Wij nemen u al het werk uit handen

  • Wij vergelijken premies en voorwaarden

  • Uw vraagbaak bij financiële zaken

Ook uw Zelfstandige Adviseur van RegioBank in Leeuwarden

Al 100 jaar RegioBank waar u zelf bepaalt hoe uw geldzaken geregeld wordt.