SINDS 1976
Stelt u zich eens voor; u bent horeca ondernemer en uw restaurant brand met oudjaar compleet af, maar u heeft geen brandverzekering. Dan is de schade niet te overzien en kan dit zelfs leiden tot een faillissement. Als horeca ondernemer wilt u goed verzekerd zijn tegen een tal van belangrijke risico’s. Dijkstra de Boer adviseert en bemiddelt in horeca verzekeringen. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze adviseurs.
Welke verzekeringen belangrijk zijn voor uw onderneming verschilt per situatie. Zo kan het bijvoorbeeld voorkomen dat de bank, in geval van een lening, een bepaalde verzekering eist. Hieronder hebben wij voor u de belangrijkste (en meest voorkomende) risico’s op een rijtje gezet:
De premie van het pakket hangt samen met de verzekeringen die u kiest en de dekking. Locatie, bedrijfsgrootte en type horecaonderneming spelen ook mee bij het bepalen van de premie.
Samen kijken we vrijblijvend naar uw verzekeringen, de dekkingen, voorwaarden en uiteraard de premie. Zo weet u zeker dat u goed en tegen de juiste premie verzekerd bent. Met ons in gesprek? Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze adviseurs. Vele horeca ondernemers uit Leeuwarden gingen u al voor.
Hoe dan ook, wij laten u gewoon bepalen hoe en wanneer wij u te woord kunnen staan!