NIEUWS

Kies de juiste verzuimverzekering

Verzuim heeft grotere gevolgen dan u denkt. Een langdurig zieke medewerker kost u veel geld. Met een verzuimverzekering wordt het loon van uw medewerker vergoed, maar zijn werk blijft liggen. En u moet op zoek naar vervanging. Daardoor zijn de totale verzuimkosten een stuk hoger dan de loonkosten. Volgens een studie van onderzoeksbureau TNO zelfs 2,2 keer zo hoog. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de administratieve en wettelijke rompslomp waarmee u en uw medewerker te maken krijgen. Kies daarom voor de juiste verzuimverzekering.

De meest ideale oplossing is een verzuimverzekering waarbij alles onder één polis is geregeld. Deze verzuimverzekering is een totaaloplossing voor verzuim, preventie en re-integratie. Arbodienstverlening is inbegrepen. De verzekeraar schakelt een arbo-arts en re-integratiespecialist in, houden de planning in de gaten en nemen u veel administratief werk uit handen.

Welke risico’s wilt en kunt u lopen?

Zieke medewerkers hebben gevolgen voor uw onderneming. U kunt dit risico deels of helemaal dekken, maar dat hoeft niet. Bepaal welke risico’s u wilt lopen.

Hoe wilt u verzekerd zijn?

Er zijn vele variaties mogelijkheden. Door de vele mogelijkheden per voorwaarde kan deze verzekering namelijk naar keuze worden samengesteld. Samen komen we tot een juiste oplossing die past bij het risico wat u als ondernemer wil lopen.

Welk onderhoud wilt u voor uw verzekering?

Het is verstandig om periodiek te laten controleren of uw verzuimverzekering nog aansluit bij uw huidige situatie. Onderhoud is iets wat bij Dijkstra Assurantiën automatisch gebeurd. Middels een periodiek gesprek met een adviseur van Dijkstra Assurantiën wordt ook deze polis besproken.

Alles onder één polis geregeld bij Dijkstra Assurantiën

Een passende verzuimverzekering kiezen is een hele klus, wij helpen u hier graag bij. Het is namelijk een complexe verzekering waarbij maatwerk van belang is.

Nieuwsgierig geworden?

Hoe dan ook, wij laten u gewoon bepalen hoe en wanneer wij u te woord kunnen staan!

Team Dijkstra staat voor u klaar!

Afspreken?

Een persoonlijk en
vrijblijvend gesprek
aanvragen?

Bellen?

Liever telefonisch?
contact met ons
opnemen?

Appje sturen?

Handig en snel!
Stuur een berichtje
via WhatsApp:

Vragen?

Stel hier vragen of plan de
route naar ons kantoor
in Leeuwarden

  • Altijd 100% onafhankelijk
  • Wij nemen u al het werk uit handen

  • Wij vergelijken premies en voorwaarden

  • Uw vraagbaak bij financiële zaken

Ook uw Zelfstandige Adviseur van RegioBank in Leeuwarden

Al 100 jaar RegioBank waar u zelf bepaalt hoe uw geldzaken geregeld wordt.