NIEUWS

Levensverzekeringspolis zoek? Daar is een oplossing voor.

Er zijn voldoende mensen die weten dat ze ooit een levensverzekering hebben afgesloten, maar niet herinneren bij wie ze de polis hebben afgesloten. Papieren raken zoek of de verzekeraar bestaat inmiddels niet langer. In andere gevallen gaat het om een polis van een familielid dat is komen te overlijden en de documenten zijn niet terug te vinden.

Geen paniek: er is een zoekdienst voor dit soort situaties. U kunt de zoekdienst van het Verbond van Verzekeraars inschakelen. Voorwaarde is wel dat u zelf eerst zoekt. Herinnert u dat uw vader of moeder vaak over een bepaalde verzekeraar sprak? Neem dan eerst zelf contact met hun op. Ook kan een financieel adviseur van een overleden familielid vaak te hulp schieten.

De meest Nederlandse verzekeraars staan vermeld op de website van het Verbond van Verzekeraars. Mocht de verzekeraar niet langer bestaan, dan kan de Informatiedesk van De Nederlandsche Bank de rechtsopvolger voor u achterhalen.

Mochten uw eigen zoekpogingen geen resultaat opleveren, dan kunt u een zoekvraag inschakelen via deze website. Lees voordat u een digitale aanvraag doet wel de spelregels en veelgestelde vragen. De aanvraag is gratis en duurt gemiddeld 2 tot 3 maanden.

Nieuwsgierig geworden?

Hoe dan ook, wij laten u gewoon bepalen hoe en wanneer wij u te woord kunnen staan!

Team Dijkstra staat voor u klaar!

Afspreken?

Een persoonlijk en
vrijblijvend gesprek
aanvragen?

Bellen?

Liever telefonisch?
contact met ons
opnemen?

Appje sturen?

Handig en snel!
Stuur een berichtje
via WhatsApp:

Vragen?

Stel hier vragen of plan de
route naar ons kantoor
in Leeuwarden

  • Altijd 100% onafhankelijk
  • Wij nemen u al het werk uit handen

  • Wij vergelijken premies en voorwaarden

  • Uw vraagbaak bij financiële zaken

Ook uw Zelfstandige Adviseur van RegioBank in Leeuwarden

Al 100 jaar RegioBank waar u zelf bepaalt hoe uw geldzaken geregeld wordt.