COLUMNS

Online een autoverzekering afsluiten? Weet waaraan je begint

Online een autoverzekering afsluiten? Weet waaraan je begint

Er wordt veel reclame gemaakt voor het online vergelijken en afsluiten van je autoverzekering. De lokkertjes zijn natuurlijk de lage premie en bepaalde “zogenaamde” unieke voorwaarden. Vooral de premie is een aantrekkelijke argument om over te stappen. Ik moet vanuit mijn praktijk altijd wel lachen om deze reclames. Ja ik ben eerlijk, er wordt door de online-verzekeraars best aan de klanten van de verzekeringsadviseurs getrokken maar ze kunnen nooit de toegevoegde waarde bieden die wij leveren.

Online verzekeren

Laten we beginnen met de premie. Als je naar een specifieke verzekeraar gaat te vergelijken dan vergelijk je dus maar één product met je huidige product. Dit geeft al niet een goed beeld van de beste premie. En wat is de beste premie? De laagste premie? Belangrijker lijkt mij wat je voor de premie krijgt. Hoe zit het met de voorwaarden, het serviceniveauen de schade-afwikkeling? Wat gebeurd er volgend jaar? Gaan de premies ineens met 20% omhoog? Dit zien we nu namelijk wel veel gebeuren bij de online-verzekeraars.

Feiten en fabels

Ook het fabeltje dat rechtstreeks online verzekeren goedkoper is omdat er geen adviseurs hoeven te worden betaald is onzin. Ons werk moet ook gedaan worden door de verzekeraar, advies krijgt u nauwelijks en wat denk je van de grote reclame campagnes. Al met al is het kostenplaatje niet veel lager dan bij een adviseur.

Een onafhankelijke adviseur

Ik zeg, ga naar een onafhankelijk adviseur. Deze vergelijkt al snel 10 verzekeraars met elkaar, geeft advies over de juiste dekking en voorwaarden en als er wat is kun je hem makkelijk bereiken. Je staat er ook niet alleen voor bij een vervelende schade en kunt daarnaast ook voor alle andere verzekeringen bij hem terecht. De keuze lijkt mij eenvoudig. Kom gerust langs, als onafhankelijk adviseur helpen we u graag.

Nieuwsgierig geworden?

Hoe dan ook, wij laten u gewoon bepalen hoe en wanneer wij u te woord kunnen staan!

Team Dijkstra staat voor u klaar!

Afspreken?

Een persoonlijk en
vrijblijvend gesprek
aanvragen?

Bellen?

Liever telefonisch?
contact met ons
opnemen?

Appje sturen?

Handig en snel!
Stuur een berichtje
via WhatsApp:

Vragen?

Stel hier vragen of plan de
route naar ons kantoor
in Leeuwarden

  • Altijd 100% onafhankelijk
  • Wij nemen u al het werk uit handen

  • Wij vergelijken premies en voorwaarden

  • Uw vraagbaak bij financiële zaken

Ook uw Zelfstandige Adviseur van RegioBank in Leeuwarden

Al 100 jaar RegioBank waar u zelf bepaalt hoe uw geldzaken geregeld wordt.